Vlasta Korec: ZÁKAZ ALKOHOLU! Jiný kraj, jiný mrav…

Vlasta Korec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 14:22

Vlasta Korec už brzy na vlastní kůži pozná, že jiný kraj znamená jiný mrav. Po roce se totiž opět pustí do dobrodružství se závodníky rallye. Oblíbený moderátor tomu však bude muset něco obětovat.

Moderátor Vlasta Korec se loučí s Českem, protože opět vyráží na světoznámou dakarskou rallye. Závod se bude poprvé konat v Saudské Arábii, a tak je pochopitelné, že nikdo včetně závodníků neví, co čekat. Sám moderátor ví prakticky jen to, že tam bude naráz připravovat dva pořady pro rádio a televizi.

Závodníci i jejich doprovod musí striktně dodržovat pravidla organizátorů, jako je absolutní zákaz pití alkoholu. „Letošní rok je plný nervozity a očekávání. Jižní Ameriku známe, víme, co nám tento křesťanský kontinent umí nabídnout. Ovšem tato islámská absolutní monarchie s hlavním zdrojem práva šaría je pro nás velkou neznámou,“ přiznává Korec.

Bezpochyby se tak bude hodit talisman pro štěstí od zpěvačky Lucie Bílé. „Už byl se mnou 1x v Jižní Americe, jezdí se mnou celý rok a pojede se mnou i do Arábie,“ prozradil moderátor, kterého přišli na rozloučení podpořit i Petr Kolář a Heidi Janků.

„Přišla jsem mu popřát, aby zbytečně neriskoval. Ten závod není vůbec jednoduchý. Zdraví a život je víc než vítězství a navíc má dvě malé děti, tak ať na to myslí,“ vzkázala zpěvačka. Štěstí popřál moderátorovi i její kolega z branže Kolář.

Témata: Vlasta Korec