Karlos Vémola: Nezničitelný Terminátor musel po KO na operaci!

Karlos Vémola na operačním sále 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 12:35 | Aktualizováno: 14. listopadu 2019 16:59

Knokaut ve víkendovém Zápase století má následky? Poražený MMA zápasník Karlos "Terminátor" Vémola musel tento týden na dlouho plánovanou operaci. Po ní už zase mluví o nových výzvách.

Jeden z nejznámějších českých zápasníků MMA Karlos Vémola si nechává říkat Terminátor, nezničitelný ale evidentně není. Jen pár dní po víkendové KO porážce s Attilou Véghem musel s ramenem na operační sál. Teď se na sociální síti pochlubil fotkou přímo z něj.

„Trošku jsem se odmlčel, potřeboval jsem regenerovat. Je to jako hnusný dejavu… Před 4 lety jsem prohrál a pár dní nato jsem se probudil na operačním sále a neměl jedinej důvod zápasit dál. Teď ty důvody mám,“ svěřil se fanouškům na Instagramu.

„Narodí se mi malinká Lili, které nechci ukázat, že jsem se vzdal. Mám v zádech tisíce fanoušků, kteří ve mně věří, motivují mě a ženou mě vpřed… a hlavně jsem mnohem lepší fighter než to, co jsem mohl předvést v sobotu,“ konstatovala hvězda českého MMA.

Za hlavu už evidentně hodil i myšlenky, že přišel o angažmá v nejprestižnější organizaci UFC. „Můj letitý sen je možná pryč, ale ta touha přijít si zpět pro všechno, co mi sebral, mě zvedá z nemocničního lůžka směr gym už dnes,“ vzkázal Vémola.

Témata: Karlos Vémola MMA (Mixed Martial Arts)