Krampolová opět v péči lékařů! Ať to mám za sebou, říká Krampol!

Hana Krampolová s mužem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 12:01 | Aktualizováno: 15. listopadu 2019 22:10

Hana Krampolová skončí opět v péči lékařů. Poté, co byla propuštěna z léčebny, jí totiž čeká neodkladná operace. V nemocnici ale nebude sama. Na sál totiž musí i její manžel, známý bavič Jiří Krampol.

Je to jen pár dní, co Jiřímu Krampolovi propustili domů z léčebny jeho manželku Hanku, která měla problém především se závislostí na cigaretách. Stačilo pár dní a už je jasné, že Krampolová skončí opět v péči lékařů. A s ní i populární herec a moderátor.

Oba manžele totiž čeká operace. „Mám obě kolena v pr**li, v lednu nebo v únoru půjdu na operaci. Mám artrózu jak svině, tak se nedá nic dělat. A Hance ve stejném období musí předělat klouby, nohu a rameno, to jí zkazili v nemocnici, kde jí to dělali,“ prozradil Krampol extra.cz.

Známý bavič dostane od doktorů umělá kolena. „Bude trvat šest neděl, než mě dají dohromady, ale už je to třeba,“ konstatoval. Přesvědčil ho i kamarád Josef Laufer, který prý po operaci „běhá zase jako mladík“.

„Hlavně ať to mám za sebou. Jiná cesta není. V budoucnu bych se už vůbec nemusel pohybovat,“ přeje si Krampol, který poukázal na jednu zajímavost. „Vtipné je, že nás s Hankou budou operovat ve stejný čas a v nemocnici pak budeme ležet spolu na jednom pokoji,“ dodal.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová