BOJ o Gottovo (†80) dědictví: SOUKUP zase PROMLUVIL...

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 11:22 | Aktualizováno: 14. listopadu 2019 12:36

Už ani Jaromíra Soukupa nenechává klidným boj o dědictví po legendárním zpěvákovi Karlu Gottovi. Když jej diváci vyzvali, aby vyjádřil svůj názor, miliardář a moderátor si nebral servítky. Komu to spočítal?

Není překvapením, že i diváky televize Barrandov zajímá, jak to nakonec bude s dědictvím po Karlu Gottovi (†80), rozhodli se proto v pořadu Volejte a pište šéfovi zeptat toho „nejpovolanějšího“, miliardáře a moderátora Jaromíra Soukupa. I on si totiž na celou věc udělal svůj názor.

Soukup se tedy chopil slova a začal popisovat, jak to je. „Jde o prachy! Paní Dominika má manžela, což je nějaký hudebník z Finska, a on má snad nějakou psychickou poruchu, pokud jsem dobře pochopil. On tedy o sobě mluví jako o hudebníkovi, ale spíš bych řekl, že jeho pravé povolání je nezaměstnaný,“ nešetřil Tima Tolkkiho.

Finského manžela Gottovy nejstarší dcery označil za muže prapodivného zjevu a pak připomněl jeho požadavek – 2 miliony eur, nebo vilu na Bertramce. „Když je někdo nezaměstnaný a zjistí, že má manželku v podstatě zlatou cihlu, že Dominika měla bohatého a slavného tatínka a že bude dědit, tak neovládl svou touhu po penězích Karla Gotta,“ myslí si mediální magnát.

„Jestli chcete slyšet můj názor, tak já si myslím, že Dominika by ho měla kopnout do… do zadečku za to, co udělal, protože Karel Gott byla naše národní ikona, nejslavnější zpěvák, jakého jsme tu kdy měli, a nejen zpěvák, ale i osobnost, takže ona ta Dominika se od něj nějak distancovala, a já si myslím, že by se od něj měla distancovat úplně!“ dodal Soukup na závěr.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Karel Gott Dominika Gottová Timo Tolkki