Tereza Voříšková a DÍTĚ? Po porodu zaútočila: Vévodkyně Kate je...!

Tereza Voříšková porodila 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 10:04 | Aktualizováno: 15. listopadu 2019 9:26

Tereza Voříšková má za sebou porod prvního potomka, po kterém už si řadu věcí srovnala v hlavě. Rozhodla se proto být stoprocentně upřímná a v té souvislosti zaútočila na vévodkyni Kate. Co o ní prohlásila?

Jak vás stars24.cz informoval, herečka Tereza Ramba (za svobodna Voříšková) porodila svého prvního potomka. Zatímco o bližších podrobnostech, jako je např. datum narození či pohlaví dítěte, pomlčela, o detailech porodu se rozhodla promluvit naprosto otevřeně. „Pozor. Upřímnost tohoto textu je stoprocentní,“ varovala všechny hned na úvod.

„Píšu ho proto, že Kate Middleton je lhářka a před tu porodnici jí určitě postavili až několik týdnů po porodu,“ vysvětlila hvězda Bobulí s tím, že to nebude nic pro slabé povahy. „Takže tady můžete přestat číst, jestli se necejtíte,“ doplnila vzápětí.

Jako důkaz poskytla bezprostřední fotografii. „Jsem na ní oteklá, modřiny pod očima, sloní noha a rudý popraskaný žíly v obličeji i v očích. Jak řekl můj manžel. Porod je něco mezi smrtí a životem, je to zvířecí, pudový a všichni jdou až na dno,“ popisovala herečka.

„Porod. Je kapitola sama o sobě. A pak to začíná.. Nikdy jsem si nemyslela, že budu stát ve čtyři ráno u otevřený lednice a z ledový naběračky vděčně pít studenej vývar od mámy, škraloup tuku neškraloup,“ dodala na závěr Voříšková.

Témata: Tereza Voříšková