Agáta Prachařová: PRVNÍ RANDE od rozchodu s Jakubem!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 9:25

Agáta Prachařová má za sebou první opravdové rande od rozchodu od rozchodu s manželem Jakubem Prachařem. Skončilo to fiaskem. Co přesně se v úterý večer pokazilo?

Dlouho to vypadalo, že se s rozpadem manželství vypořádal každý po svém. Takový Jakub Prachař dlouho nezahálel a našel si novou známost – elitní topmodelku Denisu Dvořákovou. Jeho stále ještě právoplatná manželka tvrdila, že jde na věci pozvolna.

Agáta Prachařová dokonce říkala, že nového chlapa nehledá, protože její syn by ani nikoho nového domů nepustil. Navíc vyslovila názor, že není zdravé jít ze vztahu do vztahu. Jenže nakonec to vypadá, že i modelka a moderátorka má své potřeby.

Fotografové serveru expres.cz ji v úterý večer přistihli na večeři v luxusní pražské restauraci s neznámým mužem. Když se dal nový páreček na odchod, vypadalo to prý, že vyráží k Prachařové domů. Pak se ale něco zvrtlo. Její ctitel se začal ošívat a bylo po rande.

Špatný konec schůzky Agátu pořádně rozčílil, a tak se neváhala ozvat. „Zkazili jste mi první rande,“ vzkázala redakci zmíněného webu. Vypadá to tedy, že Prachařová rozhodně sama zůstat nehodlá.

Témata: Agáta Hanychová