Patrasová má obavy: Nemocná Anička má velké bolesti!

Dáda Patrasová se svojí dcerou Aničkou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 8:50 | Aktualizováno: 14. listopadu 2019 12:02

Dáda Patrasová je samozřejmě plná obav, protože její dcera Anička je vážně nemocná, ačkoliv to na sobě nedává moc znát. Navzdory velkým bolestem totiž nadále pracuje. Co dalšího její maminka prozradila?

Anička Slováčková se před několika týdny dozvěděla nepříjemnou zprávu. Lékaři jí diagnostikovali rakovinu prsu a ihned zahájili léčbu, která spočívá i v podstupování chemoterapií. Doma jsou z toho samozřejmě všichni velice nervózní.

„Ten, kdo si to prožil, ví o čem to je…chtěla bych, aby se co nejdříve uzdravila,“ svěřila se serveru ahaonline.cz její maminka Dáda Patrasová, kterou informace o vážných zdravotních problémech dcery velice zasáhla.

Třiašedesátiletá herečka obdivuje, jak dcera agresivní léčbu zvládá. „Je velká hrdinka, ale musím říct, že má velké bolesti,“ přiznala Patrasová. Anička přesto nadále natáčí jeden z nejpopulárnějších tuzemských seriálů a hraje divadlo.

Slováčková se nemoci rozhodla čelit po svém. „Snažím se denně cvičit jógu, nechci zkoušet žádnou alternativní léčbu. Věřím doktorům, ti mají naplánovanou operaci na duben příštího roku. Může se stát, že se to zapouzdří dříve a půjdu na operaci dřív, ale zatím je to v plánu takto,“ vysvětlila výše uvedenému webu.

Témata: Dagmar Patrasová Anna Slováčková