Andrea Pomeje trpí po plastice prsou: S tímhle nepočítala!

Andrea Pomeje 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 20:16

Andrea Pomeje má za sebou plánovanou reoperaci prsou, kterou nikdy absolvovat nechtěla, ale musela. Po zákroku ale zažila něco, s čím tak úplně nepočítala. Diskžokejka se s tím svěřila na sociální síti.

Jak vás stars24.cz před časem informoval, Andrea Pomeje musela na další plastiku prsou. Teď se poprvé ozvala, a to 4 dny od reoperace. „Když jsem se před 7lety pro augmentaci rozhodla, s komplikacemi jsem nepočítala! Podle sona jsem měla implantáty ve vazivu úplně zdeformované,“ přiznala na úvod.

„Po probuzení z narkózy jsem byla trochu překvapená z bolesti. Prostě to oproti té první operaci sakra fest bolelo,“ pokračovala diskžokejka v popisu událostí. „Jenže pojďme si říct, že rozříznutý sval logicky asi bolet bude!“ doplnila vzápětí.

Andrea si evidentně prošla velkým martyriem. „K večeru jsem se s pomoci sestřičky snažila postavit a dojít si na záchod. Druhý den ráno jsem už frčela domů. Ty následující dva večery necháme radši v zapomenutí,“ konstatovala Pomeje.

Na závěr pak fanouškům vzkázala, aby si odpustily „hloupé“ komentáře. „Nepište mi, prosím, že je to zbytečný zásah do těla! Protože někdy takový krok pro spokojenost se pak velmi příjemně odrazí na psychice člověka!“ hájila se vdova po oblíbeném herci.

Témata: Andrea Pomeje