Hvězda StarDance Gabriela Koukalová: Byla drzá a chtěla se zavděčit!

Koukalová Gabriela 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 17:52

Pravdomluvná Gabriela Koukalová na sebe práskla několik zajímavých věcí. Zatímco ve StarDance je jejím trenérem vlastně taneční partner, biatlon jí učili rodiče. A s dcerou to neměli vůbec lehké.

Biatlonistka Gabriela Koukalová momentálně září v taneční soutěži StarDance, kde je její taneční partner Martin Prágr zároveň trenérem. K velkým sportovním úspěchům ale olympijskou medailistku nasměrovali její rodiče, kteří ji v mládí trénovali. Neměli to přitom vůbec jednoduché.

Někdejší profesionální sportovkyně to prozradila v pořadu Blízká setkání na vlnách Českého rozhlasu. „Byla jsem na tátu hrozně drzá a dnes mě to moc mrzí,“ přiznala se.

Právě rodiče jí k úspěchu přivedli, samotnou Koukalovou to více táhlo k umění. „Sport jsem vůbec dělat nechtěla. Sama bych s ním nezačala, kdyby mi ho naši nevybrali,“ konstatovala Gabriela.

„Brala jsem to tak, že když budu úspěšná, budou mě mít naši radši. Naučilo mě to dělat věci na sto procent. Dalo mi to hodně, ale až pak jsem viděla, že úspěch nemá na lásku rodičů vliv,“ prozradila Koukalová, která má o jedné věci jasno. „Do konce života jim to nemůžu vrátit.“

Témata: Gabriela Soukalová