Tereza Maxová přiznala: Návrat domů nebyl v její režii!

Tereza Maxová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 12:40

Tereza Maxová se po letech v zahraničí vrátila před časem domů do Česka, teď však přiznala, že se návrat do rodné vlasti neodehrál v její režii. Kdo jí k němu přesvědčil? A jak dlouho tu hodlá být?

Tereza Maxová se i s rodinou po letech strávených v zahraničí vrátila do Česka, ačkoliv i v cizině se podle svých slov cítila šťastně. Natolik, že rozhodnutí vrátit se do rodné země modelky nevzešlo od ní. Přiznala to v rozhovoru pro idnes.cz.

„Navrhl to můj manžel, protože věděl, že mi to udělá radost a budu tu šťastná,“ prozradila kráska zmíněnému serveru s tím, že jde zatím o přechodné rozhodnutí. „Jsme tu zatím na rok a uvidíme. Líbí se nám tu všem,“ doplnila vzápětí.

Česko považovala Maxová za svůj domov vždy. „Jsem velký patriot a vždy jsem se sem vracela. Mám tu rodinu a vždycky jsem chtěla, aby se děti naučily lépe česky, aby byly víc s babičkou a se sestřenicemi. Aby poznaly českou kulturu a místo, kde jsem já sama vyrůstala. Možná mě to sem táhne tím víc, jak byl člověk vždy takový vykořeněný. Když jsme měli tu možnost se vrátit, tak to tu zkoušíme,“ vysvětlila.

Jak to tak vypadá, roční pobyt si rodina modelky dost pravděpodobně prodlouží, jelikož si zatím není na co stěžovat. „To, že mohu být víc doma i pracovat přímo v nadaci, být s rodinou, víc mluvit česky, jíst české jídlo, to vše mi tu dělá radost,“ konstatovala Maxová.

Témata: Tereza Maxová