Nemocná Anna Slováčková drží slovo: Má ale pocit, že její tělo…

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 12:01

Anička Slováčková se zákeřnou nemocí, která jí postihla, nechce nechat nijak omezovat, proto například nadále natáčí seriál pro jednu z televizí. Teď ale přiznala, že má pocit, že se něco děje s jejím tělem.

Anička Slováčková se před několika týdny dozvěděla strašlivou diagnózu, lékaři jí oznámili, že má rakovinu prsu. Dcera slavných rodičů se kromě léčby, kterou ihned nastoupila, snaží s nemocí bojovat humorem a především prací, které se alespoň prozatím odmítá vzdát, což dokumentuje její nejnovější příspěvek na Instagramu.

„Zdravím z natáčení Ordinace a těším se na vás dnes a zítra v divadle Semafor!“ vzkázala fanouškům. Zároveň ale prozradila, že se děje něco divného s jejím tělem. S léčbou rakoviny, v rámci které absolvuje i chemoterapie, to však nemá nic společného.

Podle jejích slov jde o podzimní rituál. „Vždycky v tuhle dobu mám takový pocit, jakoby se moje tělo chystalo na zimní spánek, takže mám chuť na všechno, jen ne na zdravý jídla a hlavně - mám pořád hlad,“ svěřila se herečka a zpěvačka.

„Mám chuť si udělat kýbl horký čokolády, k tomu si vzít kýbl nutelly, štrůdl, buchty.... Cokoliv sladkýho a skočit s tím pod peřinu a vůbec nevylejzat,“ dodala Slováčková, která si evidentně nenechá zdravotními potížemi kazit náladu.

Témata: Anna Slováčková