Lucie Vondráčková: Po trapasu s filmem se hodila marod!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 11:22

Lucie Vondráčková se po trapasu s filmem Perfect Kiss konečně ozvala fanouškům, kteří snímek vůbec nešetřili. Populární herečka se jim svěřila s tím, že jí trápí zdravotní potíže. Přitom jí čeká důležitá práce.

Lucie Vondráčková se na sociální síti ozvala poprvé od chvíle, co jí fanoušci zpražili za tuzemskou televizní premiéru její kanadské komedie Perfect Kiss neboli Dokonalý polibek. Nezbývalo jí nic jiného, v předchozích dnech totiž vyhlásila velkou soutěž o ceny, jejíž vítěze musela vyhlásit.

Hned v úvodu videa ale naznačila, že je nemocná. „Tak si představte, že jsem tak moc smrkala, až se ten telefon lekl a normálně se sám vypnul,“ vypráví oblíbená herečka a zpěvačka, která hned vzápětí poděkovala všem zúčastněným a slíbila, že bude další soutěž, protože to všechny moc bavilo.

Vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu není divu, že Vondráčková všem popřála právě zdraví. „Ať jste zdraví všichni! A pokud zdraví nejste, tak to vyležte, protože to jsem přesně neudělala,“ práskla na sebe na záběrech.

Čeká ji přitom velká pracovní příležitost, při které může být plný nos nepříjemnou komplikací. Proto poprosila fanoušky o podporu. „Za dva dny mám dabing velkej, tak mi držte palce, ať nemluvím jak ze sudu,“ vzkázala na závěr.

Témata: Lucie Vondráčková