Eva Pilarová: Vážné zdravotní potíže… Je naděje?

Pilarová, Eva 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 10:03 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 2:24

Eva Pilarová se v poslední době potýká se zdravotními potížemi, které jí výrazně omezují v každodenním životě. Populární zpěvačka přiznala, že jí lékaři naordinovali poměrně striktní režim.

Eva Pilarová oslavila v létě již 80. narozeniny a pokročilý věk se logicky podepisuje na jejím zdravotním stavu. Oblíbená zpěvačka podstoupila už v polovině října operaci ledvin, ze které se dosud úplně nevzpamatovala.

„Musím se strašně šetřit, ležím a nesmím nic. Slíbila jsem, že do konce listopadu nebudu dělat vůbec nic,“ svěřila se serveru blesk.cz. Moc dobré vyhlídky si ale nedělá. „Teď ve čtvrtek jdu na další kontrolu a řeknou mi, jak to vypadá, ale zatím si nemám dělat žádnou naději, že bych pracovala,“ doplnila vzápětí.

Nynější zdravotní potíže mají podle zpěvačky původ v ozařování během 80. a 90. let. Léčila tak tehdy rakovinu, kterou jí lékaři diagnostikovali. „Tím se tam něco zvrtlo a postupem času se to zhoršilo,“ konstatuje.

Teplo domova tak momentálně opouští jen v případě, že má namířeno za doktory. „Já pořád chodím do nemocnice na kontroly, jestli je to na dobré cestě a léčba je správná. To je jediná moje vycházka... Jinak jenom ležím, sedím, odpočívám,“ prozradila.

Témata: Eva Pilarová