Dominika Gottová: Dohoda s Ivanou? Mistrova dcera má jasno!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 8:25 | Aktualizováno: 14. listopadu 2019 23:11

Dominika Gottová se nechtěla vzdát majetku po zesnulém Karlu Gottovi, právníci ale říkali, že má vlastně jen jednu jedinou možnost - dohodu s vdovou Ivanou. Zpěvákova nejstarší dcera o ní má naprosto jasno.

Dominika Gottová by si pro sebe ráda uzmula část dědictví po zesnulém tatínkovi Karlu Gottovi (†80). Jenže s ním v době, kdy ještě žil, podepsala dohodu, na jejímž základě se spolu vyrovnali už předem, a tak jí odborníci nedávají mnoho šancí na případný úspěch.

Právníci ale naznačili, že pro Mistrovu nejstarší dceru přece jen existuje šance, jak se stále ještě k něčemu dostat. Ačkoliv zrušení dohody se zesnulým otcem není možné, po dohodě s vdovou Ivanou Gottovou a všemi sestrami by z toho Dominice přece jen mohlo něco kápnout. Je v tom ale háček.

Napjaté rodinné vztahy totiž něco takového značně komplikují. „Dohoda je asi bez šance,“ svěřila se Dominika podle slovenského webu cas.sk. Nevypadá to tedy, že by se dočkala milionů, nebo vily na Bertramce, jak zněly požadavky jejího finského manžela Tima Tolkkiho.

Kolem legendárního zpěvákova domu se v posledních dnech dějí věci. Ivana Gottová vilu prodávat nehodlá, lidé z okolí jejího manžela se jí však snaží nasadit brouka do hlavy. Třeba Felix Slováček by v ní rád viděl Gottovo muzeum.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová