Karel Gott (†80): Jágr prozradil jejich tajemství… Týká se roku 2020!

Jaromír Jágr a Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 21:58 | Aktualizováno: 13. listopadu 2019 9:22

Karel Gott a Jaromír Jágr měli společné plány pro příští rok, které bohužel zhatila smrt legendárního zpěváka. Slavný hokejista to prozradil v souvislosti s netradiční show, kterou plánuje na červen.

Karel Gott (†80) a Jaromír Jágr se vzájemně velice respektovali. O mimořádném vztahu obou legend svědčí i fakt, že to byl právě hvězdný hokejista, kdo po zpěvákově smrti setrval po zádušní mši o něco déle v pražské svatovítské katedrále, aby uctil Mistrovu památku.

Jágr v těchto dnech oznámil, že na červen příštího roku plánuje speciální show, během které bude mluvit o svém životním příběhu. Jednotlivé části jeho řeči budou rozděleny hudebními vystoupeními dosud neznámých interpretů.

Olympijský vítěz přiznal, že měl jedno přání, které už se nesplní. „Několik jmen je už dohodnuto. Některá mi nechtějí pořadatelé prozradit. Ten, kterého bych tam chtěl, už bohužel nemůže přijít. Byl to můj sen,“ svěřil se Jágr serveru isport.blesk.cz. Bylo přitom jasné, že měl na mysli právě Gotta.

Hokejista se na adresu Mistra vřele vyjádřil už krátce po jeho smrti. „Můj názor je, že Karel Gott na rozdíl od většiny z nás naprosto přesně věděl, jaké je jeho poslání. A maximální možnou měrou ho pro nás naplnil,“ nechal se tehdy slyšet.

Témata: Karel Gott Jaromír Jágr