Jakub Prachař zveřejnil FOTO s partou: Kde je Dvořáková?!

Jakub Prachař, Marta Jandová a Jaro Slávik 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 20:12

Jakub Prachař po delší době zveřejnil na sociální síti fotografii, na které je mu vidět do tváře. Kromě něj je na snímku i několik dalších lidí, jeho nová partnerka ale chybí. Kde je Denisa Dvořáková?

Jakub Prachař si s rozpadem manželství s Agátou Prachařovou hlavu neláme, pomáhá mu k tomu především práce a nová partnerka – elitní topmodelka Denisa Dvořáková. A jinak se herec a moderátor chová i na sociálních sítích.

Zatímco jeho právoplatná žena Agáta tam dělá všechno pro zisk nových fanoušků, Jakub je o poznání pasivnější. Právě dnes však sdílel na instagramovém profilu po opravdu dlouhé době fotografii, na které je mu vidět do tváře. Nešťastně Prachař rozhodně nepůsobí.

„Tohle je kvalitní parta,“ okomentoval člen slavného hereckého rodu snímek s kolegy ze show Česko Slovensko má talent. Vedle něj tak na fotce nechybí zpěvačka Marta Jandová či obávaný porotce Jaro Slávik.

Na snímku logicky chybí modelka a především jeho nová partnerka Denisa Dvořáková. Prachařovi fanoušci přitom doufali, že se dočkají společné fotky. Přinejmenším se musí ještě chvíli počkat.

Témata: Jakub Prachař