Třeštíková neunesla vyhazov ze StarDance: Velké zklamání z lidí kolem!

StarDance - Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 17:57

Radka Třeštíková těžce nese vyhazov z taneční show StarDance. Soutěž celebrit sice opustila teprve o tomto víkendu, už si ale s některými lidmi vyřizuje účty. Co prozradila o zákulisí pořadu?

Radka Třeštíková o uplynulém víkendu celkem podle očekávání opustila taneční soutěž StarDance. Možná dokonce došla dál, než se vzhledem ke znalosti její osoby obecně předpokládalo.

Vypadá to však, že spisovatelka, která se přiženila do slavné rodiny, vyhazov ze show úplně neunesla. Jak vás stars24.cz informoval, fanoušci se do ní po jejím konci v soutěži pustili. Není tedy divu, že i Třeštíková si neodpustila ostrá slova.

StarDance jí prý do života přinesla spoustu nových přátelství, ale… „Já si obecně už do života lidi nepouštím, i tady v rámci StarDance mě pár lidí, které jsem si k sobě pustila, strašně zklamalo, to si v sobě ale ještě vyřeším,“ prohlásila spisovatelka podle super.cz.

„Ve StarDance jsem musela občas komunikovat i s lidmi, které bych si normálně do života nepustila, a odnáším si i několik velkých lidských zklamání, ale snažím se to zpracovat tak, abych v sobě měla jen to hezký,“ dodala Třeštíková.

Témata: Radka Třeštíková StarDance