Jaromír Jágr má ODVÁŽNÉ PLÁNY: Chce říct úplně všechno...

Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 14:29

Jaromír Jágr má na příští rok velké plány i mimo hokejová kluziště. Na červen si naplánoval show, během které hodlá o sobě a své cestě životem říct úplně všechno. Až na jednu jedinou věc.

Jaromír Jágr se po návratu do Česka nevěnuje jen hokeji a věcem kolem něj, stále častěji fušuje i do jiných aktivit. Kupříkladu se účastní živých vysílání na sociální síti, kde mluví o nejrůznějších záležitostech. Možná i to jej inspirovalo k akci, kterou plánuje na příští rok.

10. června 2020 bude v pražském Foru Karlín hlavní hvězdou Noci s legendou, kde bude lidem dvě a půl hodiny vyprávět o svém životě. „Můj příběh může lidem, kteří se ocitli ve slepé uličce, pomoci. Mně se to taky stalo. Věřím, že mě budou poslouchat,“ prozradil hvězdný hokejista webu isport.blesk.cz.

Večer bude analogicky k hokejovému zápasu rozdělen na tři třetiny Jágrova povídání, prodloužení a nájezdy. O přestávkách budou následovat hudební vystoupení, o která se postarají zatím neznámí interpreti. Ani Jágr zatím neví, o koho půjde.

Olympijský vítěz slíbil, že bude velice otevřený, o některých věcech ale mluvit nehodlá. „Jestli se někdo zeptá na nejoblíbenější pozici v sexu, tak na to odpovídat nebudu. Nejsem žádný svatoušek a ani lidi si to o mně nemyslí,“ vzkázal.

Témata: Jaromír Jágr