Nemocná Anna Slováčková: Překvapení kvůli dlouho odkládané návštěvě lékaře!

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 13:53

Anička Slováčková nijak neskrývá překvapení z toho, jaké podpory se jí dostává poté, co lidem prozradila, že trpí zákeřnou nemocí. Řadu lidí navíc její příběh inspiruje k tomu, aby pro sebe něco udělali.

Anička Slováčková před časem oznámila smutnou věc, dcera slavných rodičů bojuje s rakovinou prsu. Ač zprvu nechtěla o nemoci mluvit, nakonec je ráda, že o celé záležitosti informovala. Jak se navíc ukazuje, spoustu lidí inspirovala tím správným směrem.

„Chtěla bych vám všem moc poděkovat za tolik krásných zpráv a podpory, a tak vlastně za všechno... Hodně z vás mi píše, čím si procházíte. Nebo že jste se třeba konečně dokopali navštívit dlouho odkládaného lékaře,“ děkovala na svém instagramovém profilu.

Slováčková pak sama vyjádřila podporu ostatním. „Jen chci, abyste věděli, že na to nejste sami. A taky, že se dá všechno zvládnout a že jste všichni strašně silní a že bych chtěla bejt aspoň z části tak moc silná, jako někteří z vás jste,“ dodala.

Dcera Felixe Slováčka a Dády Patrasové už začala podstupovat léčbu, chodí kupříkladu na chemoterapie. Zatím nejtěžší fáze jí čeká v lednu, do té doby se ale Anička odmítá jakkoliv omezovat.

Témata: Anna Slováčková