Ivana Gottová: Tohle dělala Karlovi?! Drobný naposledy promluvil!

Gottová, Ivana 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. listopadu 2019 12:45 | Aktualizováno: 15. listopadu 2019 22:03

Už před několika týdny muselo být v rodinně Gottových jasné, jak špatná situace skutečně je. Karlův zdravotní stav nebyl nejlepší, a zatímco veřejnost o tom neměla ani tušení, on a jeho žena Ivana si to jistě uvědomovali. Do toho ale přišla aféra, kterou nikdo nečekal.

Zpěvák Milan Drobný, který patřil mezi blízké přátele zesnulého Karla Gotta, totiž přišel s tvrzením, že Karel Gott se nechá ovládat svou ženou Ivanou. Pobuřujících komentářů směrem k hudebníkovi měl více, dnes by je ale podle svých slov už nevyřknul.

"V souvislosti s tím, co vzniklo, bych dnes byl zticha a nevyjádřil bych se nikdy k ničemu, i když jsem vždycky všechno myslel dobře," přiznal Sedmičce.

Dodal, že se on a Ivana začali usmiřovat ještě za Karlova života. "Některé věci jsme si vyříkali a já jsem od nich odcházel absolutně v pohodě. Po té návštěvě vyšlo něco v tisku, ale opět úplně zkresleně. Já už k tomu nemám co říct. Myslím si, že ona si prožila také svoje," vysvětlil Drobný.

Přiznal ale, že ho jedna věc mrzí. Od bývalé tiskové mluvčí Karla Gotta Anety Stolzové totiž dostal dopis plné výčitek. "Píše mi, proč se o Gottových stále bavím. Já přitom té rodině přeju jenom to nejlepší! Ale nechme to už spát, ať mají všichni klid," uzavřel definitivně Milan.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Milan Drobný