Ivana Gottová: Tohle má v plánu s Bertramkou!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 11:22 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 1:16

Co má Ivana Gottová za lubem? Po smrti jejího muže Karla Gotta se objevila spousta spekulací o plánech do budoucna, často se týkaly i legendární vily na Bertramce. Budoucnost domu je přitom už nějaký čas jasně daná.

Ivana Gottová si snaží bedlivě střežit soukromí, ačkoliv lidé prahnou po informacích o tom, jaké jsou plány vdovy po zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi (†80). Podle webu sip.denik.cz nyní veřejnost nejvíce zajímá, co udělá s množstvím majetku, který jí spadl do klína.

Stále je přitom otázkou, co všechno vlastně Mistrova manželka zdědí. Naděje se totiž nevzdává ani zpěvákova nejstarší dcera Dominika Gottová. Ta si dokonce už najala právníka, který jí má ve věci vyřízení pozůstalosti zastupovat. Počítá se ovšem s tím, že soud rozhodne ve prospěch vdovy.

Spekulovalo se ovšem o tom, jaké úmysly Ivana Gottová s majetkem má. Dokonce se objevily informace, že by legendární vilu na Bertramce mohla chtít prodat. Rodina to ale důrazně vyloučila. „Je to absolutní nesmysl, paní Gottová dům neprodává a prodávat nebude,“ řekla už před časem extra.cz mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Není divu, že se manželka Slavíka nehodlá vily vzdát. V předcházejících letech se totiž výrazně zasadila o to, aby dům prošel zásadní rekonstrukcí. Byla by škoda opouštět něco, co si člověk upravil k obrazu svému.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott