Marek Eben na odchodu ze StarDance? Zemětřesení v ČT!

Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 10:44 | Aktualizováno: 14. listopadu 2019 23:11

Marek Eben je už roky nezbytnou součástí StarDance, diváci si bez něj taneční soutěž celebrit ani neumí představit. Zlí jazykové ale tvrdí, že oblíbený moderátor už není tak dobrý jako dřív. Hrozí snad, že by ho ČT nahradila někým jiným?

StarDance zažila před právě probíhající desátou řadou velké zemětřesení, které se nedotklo snad jen osvědčená moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková. Některá česká média ale naznačují, že první jmenovaný už je možná za zenitem. Prý by se dokonce mohlo uvažovat o jeho nahrazení někým jiným.

Například podle webu expres.cz pozorným divákům neuniklo, že oblíbený moderátor už není tak pohotový, jako to bývalo zvykem. Chvilek, kdy tápe prý přebývá, a tak raději rychle předává slovo své kolegyni. Jindy zase některým fanouškům připadá, že je tak trochu „mimo mísu“.

Naprostá většina diváků ale nedá na Ebena dopustit. Titulují ho jako „pana moderátora“ a na sociálních sítích mu skládají komplimenty. „Marek Eben je záruka kvality. Nejlepší současný moderátor v ČR,“ zní jeden z komentářů. „Bez Marka Ebena bych se na tu show nedívala,“ vzkázala jedna z divaček České televizi.

Na Kavčích horách si – zdá se – dobře uvědomují, koho v Ebenovi mají a drží nad ním ochrannou ruku. I proto se moderátorů žádné změny netýkaly. Pokud se taneční show dočká po té letošní i další řady, dá se čekat, že Marek Eben v ní bude hrát roli i nadále.

Témata: Marek Eben StarDance