Jakub Štáfek po triumfu v MMA: PŘIZNÁNÍ... Slova o heroinu!

Jakub Štáfek 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 16:59

Jakub Štáfek, kterého znají třeba diváci Ulice, má za sebou triumfální víkend, během něhož knokautoval soupeře v zápase MMA. Při té příležitosti ale prohlásil jednu velice překvapivou věc o drogách.

Hlavním tahákem víkendového galavečeru MMA v O2 aréně sice byl zápas, v němž padl Karlos Vémola, fanoušky ale jistě zajímal i souboj, jehož se účastnil herec Jakub Štáfek, kterého lidé znají ze seriálu Ulice. A výsledek většinu přítomných překvapil.

Štáfek poslal svého slovenského soupeře Petera Benka k zemi po 69 sekundách. Rozhodně to přitom nebylo nějaké nahrané divadlo, rozhodly hercovy dobře mířené rány a především náročný trénink, který před samotným zápasem absolvoval.

„Jsem hrozně dojatej, mám v sobě elixír, který si nedovedeš představit. Je to lepší než orgasmus a heroin, který jsem vyzkoušel asi třistakrát v životě. V bojových sportech chci určitě pokračovat dál. Dalo mi to disciplínu, kterou jsem potřeboval. Je to top, děkuju vám za to, lidi. Jste bezvadný,“ přiznal po výhře v rozhovoru pro iSport TV.

Jestli se ale ještě někdy ukáže v Oktagonu, aby zažil stejný pocit, zatím jasné není. „Pasivně se bojovým sportům budu věnovat pořád. Teď mám před sebou pracovní plány na další rok, ale neříkám, že něco dalšího nepřijde… Uvidíme,“ prozradil extra.cz.

Témata: Jakub Štáfek MMA (Mixed Martial Arts)