Šafářová a Plekanec narovinu o miminku: Stres a obavy? Kdepak!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 15:40

Už opravdu jen pár týdnů mají Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec sami pro sebe, už teď ale jejich životy zásadně ovlivňuje jejich první společný potomek. Oba vrcholoví sportovci teď o miminku narovinu promluvili. Mají z něčeho strach?

Povážlivě se krátí čas do porodu prvního společného potomka Lucie Šafářové a Tomáše Plekance. Termín má tenistka někdy v polovině prosince. Několik týdnů před ním zatím žádné obavy nemá. „Nebojím se. Já se těším a hlavně, aby bylo zdravé a všechno bude dobrý,“ řekla Top Star magazínu.

„Hlavně ať je to zdravý, pro mě je to první dítě, takže mi to bylo jedno, ale jsem šťastná za holčičku,“ potvrdila Šafářová pohlaví miminka. Hokejista už má z předchozího vztahu s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou dva syny, kteří se tak dočkají nevlastní sestřičky.

Díky tomu má Plekanec o něco větší zkušenosti s rodičovskými povinnostmi. Partnerce slibuje, že bude pomáhat, jak jen to bude možné. „Je to krásnej pocit, když je to mimčo malý a člověk může pomoct, a pro mě je to samozřejmost,“ prohlásil.

Šafářová nemá obavy nejenom z porodu, ale ani z toho, co bude následovat. Na všechno se naopak těší. „Tak samozřejmě až ji poprvé uvidím a na to období, co přijde. Myslím, že mateřství je nejkrásnější období, nebo doufám, že bude,“ dodala.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec