Kateřina Kristelová se dnes Řepky nedočká: První reakce!

Kateřina Kristelová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 15:01

Bývalý profesionální fotbalista Tomáš Řepka se dnes podmínečného propuštění z vězení nedočkal. Na rozhodnutí soudu už zareagovala i jeho partnerka Kateřina Kristelová, která věřila, že se ho dnes dočká na svobodě.

Už koncem srpna osnovala Kateřina Kristelová plány, až nastane chvíle, kdy jejího partnera Tomáše Řepku propustí z vězení. Mluvila o uvítací party zpátky na svobodě nebo cestování. Všechno tohle musí opět k ledu. Soud se totiž dnes rozhodl hned z několika důvodů nevyhovět žádosti o podmínečné propuštění.

Blonďatá moderátorka na to reagovala analogií k fotbalovému utkání, kterých Řepka ve své kariéře odehrál nespočet. „Tomáš zažil v životě hodně těžkých zápasů. Dá i druhou půli, kterou nastupuje. Oba děkujeme za podporu,“ vzkázala.

Kvůli výše uvedeným slovům se Kristelová vrátila na Instagram, kde byla naposledy aktivní právě koncem srpna. Nových fotek páru, které by bezpochyby ráda zveřejnila, se ale followeři zatím nedočkají. Řepka může o propuštění znovu zažádat v polovině prosince.

Řepka byl původně odsouzen za zpronevěru a internetové útoky na exmanželku Vlaďku Erbovou ke dvěma a půl letům vězení. Soud mu později zkrátil trest díky odpracovaným hodinám veřejně prospěšných prací. Soudce dnes přesto konstatoval, že o propuštění žádá fotbalista moc brzy. Do třetiny ještě jeho trest nedospěl.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka