Lucie Vondráčková: To nebyl dokonalý polibek! Její film to pěkně schytal!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 14:22

Na českou televizní premiéru komedie Dokonalý polibek nebude Lucie Vondráčková vzpomínat ráda. Film, který si už dříve podali kritici, to schytal dokonce i od jejích věrných fanoušků. Byla to prý ztráta času.

Lucie Vondráčková se včera dočkala tuzemské televizní premiéry kanadské komedie Perfect Kiss neboli Dokonalý polibek, která je mezi stovkou nejhorších filmů na webu Česko-Slovenské filmové databáze. A i když fanoušci herečky věřili, že to tak zlé nebude, nakonec museli dát tamním kritikům za pravdu. Svou zlost si vylili přímo na facebookovém profilu Vondráčkové.

„Já zatím koukám, mám postižení sluchu, neslyším a nejsou titulky. Dívám se na obraz a přijde mi srandovní, jak tam všichni poskakují a ještě jsem nepochopila děj ani z mimiky herců. Lucko, zlatý Kameňák s tebou,“ napsala už v průběhu vysílání Karin. „Já slyším dobře, ale jsem na tom stejně, nechápu i tak,“ přikývla Ája.

Další diváci přiznali, že film ani nedokoukali. „Dívala jsem se… a taky jsem nepochopila, o čem to je… V 21 hod jsem šla spát,“ přiznala Jana. „To se opravdu nepovedlo, takovou kravinu natočenou už jsem dlouho neviděla. Škoda, že jste do něčeho takového šla, dala jsem tomu 10 minut,“ vzkázala Markéta.

„Kritici měli pravdu… špatný film,“ shrnula to za všechny diváky Šárka. Vondráčková nechala většinu příspěvků bez komentáře. Fanoušci se ale shodli, že v Kanadě by už točit neměla. Přednost by měly dostat české filmy.

Témata: Lucie Vondráčková film Perfect Kiss