Tomáš Řepka se dočká propuštění? Je prý ROZHODNUTO!

Drsňák Tomáš Řepka 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 10:01 | Aktualizováno: 11. listopadu 2019 14:11

Právě dnes se má rozhodovat o podmínečném propuštění fotbalisty Tomáše Řepky, který je od konce května ve výkonu trestu. Podle bývalého bulvárního novináře Pavla Novotného už je prý o celé záležitosti rozhodnuto.

Tomáš Řepka se dnes může dočkat svobody. Podle agentury ČTK se dnes přímo v areálu věznice Plzeň-Bory, kde je fotbalista ve výkonu trestu, uskuteční jednání o podmínečném propuštění. Kdyby jej soud podmínečně propustil, mohl by Řepka věznici po nezbytných administrativních úkonech.

Bývalý bulvární novinář Pavel Novotný tvrdí, že propuštění je hotová věc. „Tajná služba Řeporyjí (Novotný je starostou této pražské městské části – pozn. red.) mi potvrdila, že platí to, co jsme ohlásili před časem. Dnes okolo oběda bude nečekaně propuštěn Tomáš Řepka,“ píše na Twitteru.

„Dovolená končí a zpět do pekla nuceného soužití s vyděračkou. Tu se pokusí dobří lidé od blba odstavit,“ dodal Novotný v souvislosti s tím, že na Řepku čeká na svobodě jeho partnerka Kateřina Kristelová.

Řepka byl původně odsouzen ke dvěma a půl rokům vězení za zpronevěru a internetové útoky na exmanželku Vlaďku Erbovou. Do výkonu trestu nastoupil 27. května v pražské Ruzyni, později byl přesunut na Bory, kde i našel zaměstnání v pekárně. Soud mu navíc později zkrátil trest o 293 dnů za odpracované hodiny prospěšných prací. Díky tomu mohl už nyní zažádat o propuštění.

Témata: Tomáš Řepka