Agáta Prachařová na dně? Pro peníze udělá cokoliv!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 9:23

Agáta Prachařová se po rozchodu s manželem musí vypořádat i s tím, jak uživí své dvě děti. Začíná to vypadat, že už má plán, jak to udělat. Modelka a moderátorka evidentně uvěřila v sílu sociálních sítí.

Pracovní závazky Agáty Prachařové jsou pro její rodinu po odchodu manžela Jakuba Prachaře jediným zdrojem příjmů. Dvojnásobná maminka si to dobře uvědomuje, a tak nedávno konečně zavelela k nástupu do plnohodnotné práce.

„Nějaké peníze mám z instagramu a z kampaní, co jsem nafotila, ale ráda bych měla něco stálého, musím živit dvě děti. Musím začít pořádně pracovat. Není to jednoduché, na nějaký čas jsem se stáhla, a tak trochu se na mě zapomnělo. Ale věřím, že si brzy něco pořádného najdu a neskončím u kasy,“ svěřila se serveru blesk.cz.

Zatím to ale vypadá, že Agáta spíš věří tomu, že jí bude vynášet právě instagramový profil a stane se tzv. influencerkou. Na zmíněné sociální síti jí totiž sleduje už 200 tisíc lidí a Prachařová se snaží získat další.

„Rozhodla jsem se, že se teda tomu instáči trochu víc pověnuju. Že už to nebude jen o dětech, jídle, surfování, běhání nebo depresi, začnu přidávat něco, co má opravdu smysl. Takže firmy, kdyby chtěl někdo reklamu, jsem tu pro vás,“ vzkázala modelka a moderátorka.

Témata: Agáta Hanychová