Rána pro Vondráčkovou! Ztrapní jí před celým Českem?

Lucie Vondráčková 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. listopadu 2019 15:15

Film zpěvačky Lucie Vondráčkové The Perfect Kiss nepatří mezi mistrovská díla. Naopak, jeho hodnocení není nikterak valné. Přesto se jedna česká televize rozhodla zařadit jej do vysílání!

Upozornil na to server Aha s tím, že Vondráčkovou čeká "ostuda před celou republikou!" Film totiž u diváků propadl a nasbíral v hodnocení jen pár procent.

Romantická komedie se z části natáčela v zámoří domě, kde Vondráčková žila spolu s exmanželem Tomášem Plekancem. V původním znění je v angličtině, zpěvačka proto musela svou postavu následně předabovat.

Ani to ale nezachrání chyby, kterých je ve filmu podle diváků spousta. "Lucie Vondráčková nic neumí, ale má dojem, že je perfektní ve všem na co sáhne. A taková stárnoucí no-star, která se snaží vyškrábat zbytky čehokoli ze dna své existence, působí jako dvojitej klystýr. Měla by se věnovat tomu, co jí jde, ale fakt mě nenapadá, co by to mohlo být," napsal například jeden z uživatelů Československé filmové databáze ke snímku.

"Tak nevím, ale ta Lucka už nám fakt dělá trochu ostudu... Měla by jít do sebe (má na to věk) a pochopit, že z ní nikdy dobrá herečka nebude! K filmu není co komentovat, nuda od začátku do konce a ani ta manipulace s hodnocením filmu nepomůže...Mimochodem ta režisérka je opravdu "četařka Babinčáková"... a v tom Tankovém praporu byla v "base" dobrá... Tady ovšem varuji před návštěvou kina na její film a dávám jasný odpad!" uvedl další.

 

Témata: Lucie Vondráčková