Karel Gott (†80) a MMA? Vémola prozradil jejich společné tajemství!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 15:40

Legendární zpěvák Karel Gott a bojový sport? Tahle kombinace na první pohled skřípe, ale zápasník MMA Karlos Vémola prozradil, že měli s Mistrem společné tajemství. Zlatý slavík mohl Vémolovi splnit velký sen.

Karla Gotta (†80) si se sportem spojoval opravdu jen málokdo, natož pak s něčím takovým, jako je MMA, což je zkratka pro smíšená bojová umění. Přesto vychází najevo, že Mistr si vzal do hrobu tajemství, které měl společně s jedním z předních tuzemských zápasníků Karlosem Vémolou.

Ten se právě chystá na dlouho očekávaný zápas s Attilou Véghem, pro který si chystal speciální intro. „Nevím, jestli je to teď vhodné zveřejňovat, nicméně tento zápas se plánuje strašně dlouho a můj sen byl, že by mě do klece doprovázel samotný bůh, Mistr Karel Gott,“ prozradil Vémola v rozhovoru pro isport.blesk.cz.

Prozradil dokonce, že se Slavíkem to spolu s organizátory opravdu řešil. „Jednali jsme o tom s Oktagonem (zaštiťující organizace – pozn. red.) i s panem Gottem, ale bohužel se stalo, co se stalo,“ povzdechl si zápasník.

„Ondra Novotný (promotér – pozn. red.) přišel s nějakou náhradou, ale já jsem mu řekl, že za takovou legendu, jako je sám Mistr, náhrada neexistuje. A že ani žádnou nechci, takže nastoupím na klasického Terminátora, na co jsou fanoušci zvyklí,“ dodal Vémola.

Témata: Karel Gott Karlos Vémola MMA (Mixed Martial Arts)