Gabriela Koukalová: Ve StarDance se o ní bojí! Zatančí zítra?

Martina Prágra 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 13:50

Účast Gabriely Koukalové v dalším průběhu soutěže StarDance ohrožují zdravotní potíže v oblasti dolních končetin. Taneční show se bála, že biatlonistka zítra nenastoupí. Jaké jsou nejnovější informace?

Nastoupí zítra ve StarDance celá sestava celebrit? Nejistota panovala v průběhu týdne kolem Gabriely Koukalová, která přitom patří k favoritům soutěže, což minule i potvrdila. S tanečním partnerem Martinem Prágrem měli na svědomí nejlépe hodnocený tanec večera. Mělo to však své následky.

Jak vás stars24.cz informoval, sympatická biatlonistka, která kvůli potížím s dolními končetinami musela ukončit profesionální sportovní kariéru, musela do nemocnice. Na vině byl nateklý palec na levé noze, s nímž si Gabriela podle dostupných informací hodně vytrpěla.

Podle slov jejího manažera Václava Kořána jí lékař přímo do kloubu aplikoval injekce. Měla to prý být taková bolest, že ji slyšeli i lidé v čekárně. Dodal také, že Koukalová probděla jednu celou noc. Na sobotu ale chtěla být připravena.

Podle všeho se zítra opravdu chystá tančit. Podle informací serveru ahaonline.cz si úplný klid dopřála jen v úterý a od středy opět naplno trénuje. Zítra si ještě před zraky manžela střihne generálku a pak už se půjde naostro.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance