Hana Krampolová: Nastal DEN D! Co bude dál?

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 12:00 | Aktualizováno: 8. listopadu 2019 17:25

Dnes by měla Hana Krampolová opustit léčebnu, kde strávila několik posledních měsíců. Léčba tím ale nekončí, zodpovědně se bude muset manželka známého herce a moderátora chovat i doma. Zvládne to?

Po třech měsících strávených po léčebnách mají lékaři právě dnes propustit Hanu Krampolovou domů. Manželka známého baviče se léčila hned z několika závislostí, kvůli nimž v minulosti několikrát zkolabovala. Zdá se však, že odborníkům na slovo vzatým se jí podařilo dát dohromady.

Hanka má opět chuť k jídlu a výrazně přibrala. „Konečně se cítím jako člověk,“ prohlásila před časem vítězoslavně pro super.cz. Jiří Krampol si ovšem dobře uvědomuje, že pokud jeho žena nebude mít doma program, veškeré úsilí by nakonec zase přišlo vniveč. Bývalá učitelka ale s vlastními nápady nepřichází.

„Do školky už se vrátit nechci, jezdit s Jirkou na jeho představení se mi taky pořád nechce. Ráda si čtu, třeba kriminálky, ale taky ne pořád,“ řekla zmíněnému serveru. To popravdě moc optimisticky nepůsobí.

Krampolová se navíc nehodlá vzdát ani cigaret, ač přímo doma kouřit nesmí kvůli zákazu od manžela. „Nemáme ani balkon, foukat kouř do světlíku nemůžu, protože by to Jirka hned cítil. Tak asi budu chodit s pejskem k Vltavě, sednu si tam na lavičku, já si dám cigáro a on se proběhne,“ nechala se slyšet. Její příběh bude evidentně zajímavé sledovat i dál.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol