Ewa Farna v euforii: Změnil se mi život!

Ewa Farna 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 11:21

Ewa Farna má počátkem listopadu na srdci spoustu věcí. Nejprve poděkovala pěstounům, teď se obrátila na vlastní fanoušky, kterým přiznala, jak moc se jí změnil život. A pozor, tentokrát to není kvůli malému synovi Arturovi.

V srpnu oslavila Ewa Farna teprve šestadvacáté narozeniny, přesto působí na hudební scéně už neuvěřitelných třináct let. Na podzim roku 2006 jí vyšel singl Měls mě vůbec rád a pak i stejnojmenná deska. Vděčí za to svému objeviteli, producentovi Lešku Wronkowi.

Populární zpěvačka si tento moment připomíná každý rok, výjimkou není ani ten letošní. „Takhle jsem krásně oslavili v Liberci na den přesně 13 let od vydání desky Měls mě vůbec rád. 6. listopadu 2006 se mi změnil život,“ píše na instagramu.

„Dodneška zažívám euforické stavy na koncertech. Děkuju, že jste už takovou dobu se mnou a že se chodíte s náma takhle hudebně potkávat. Je to nejvíc… Obrovsky si toho vážím,“ poděkovala svým fanouškům na sociální síti, kde jich posbírala už téměř půl milionu.

Farna se za uplynulé roky několikrát umístila na stupních vítězů v anketě Zlatý slavík, byla nominovaná i na hudební ceny Anděl. Díky hudbě však především našla manžela, člena doprovodné kapely Martina Chobota, s nímž má od letoška syna Artura.

Témata: Ewa Farna