Nezadaná Lucie Vondráčková hledá… Napíšou i chlapi?

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 10:44

Nezadaná Lucie Vondráčková momentálně věnuje svůj čas dětem, práci a fanouškům. Těm slíbila soutěž o zajímavé ceny a slib splnila. Hledá přitom odpověď na jednu zapeklitou otázku a je zvědavá, kdo jí napíše.

Lucie Vondráčková je vděčná, že má tolik fanoušků na sociálních sítích, a tak se rozhodla splnit slib a uspořádat soutěž o nejrůznější odměny. Celé to souvisí s nedávným focením pod vodou, které dvojnásobná maminka absolvovala. Příznivců se totiž na facebooku ptá, co je to mermaiding.

Prozradila i tři možnosti, přičemž správná je samozřejmě jen jedna z nich. Hraje se o celodenní vstup do aquaparku pro celou rodinu, hodinu plavání s lektorem a tzv. monoploutve. Stačí přitom odpovědět do komentáře pod příspěvkem. Vondráčková přitom žádá fanoušky, aby připojili i něco trochu osobního.

„Těším se na odpovědi a můžete mi napsat, jestli vám vadí nebo nevadí mít pod vodou otevřené oči… ovšem to už je jen pro mě, protože jsem zvědavá,“ dodala oblíbená herečka a zpěvačka na závěr.

Za pár hodin, které uběhly od ranního vyvěšení příspěvku, je pod ním už přes tisíc komentářů. Zájemců o výhru je tedy opravdu hodně, ačkoliv jí není večeře s Vondráčkovou, jak si v předcházejících dnech přál jeden z fanoušků.

Témata: Lucie Vondráčková