Bolek Polívka přiznal: MYŠLENKY NA NEJHORŠÍ!

Polívka, Boleslav 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 20:15 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 20:51

Bolek Polívka letos oslavil 70. narozeniny a stejného jubilea se dožili i někteří jeho velcí kamarádi, což se muselo řádně zapít. Oblíbený herec ale přiznal, že kvůli alkoholu mívá poměrně divné pocity.

Je známo, že Bolek Polívka se alkoholu rád napije a nic se na tom nezměnilo ani po sedmdesátce. V létě zapil nejprve své životní jubileum, minulý týden nechyběl na oslavě sedmdesátin kamaráda Pavla Zedníčka. Zatímco na místě si to užíval, druhý den doma už to možná taková sláva nebyla.

„Já osobně to dokážu táhnout jako za starých časů, ale to přistání je možná trošku delší,“ svěřil se populární herec serveru expres.cz. Po náročném večírku se zkrátka občas už necítí zrovna skvěle.

Polívka dokonce prozradil, jak přesně se prý cítí. „Už to není ani kocovina, ale takový pocit. Přepadají vás myšlenky na nejhorší,“ konstatovala hvězda řady úspěšných českých filmů.

Doktoři se ale oblíbenému herci podle jeho slov naštěstí vyhýbají, ačkoliv po procházce se psem je on ten unavenější. „Když je ale dobrá společnost a zábava, člověk zapomene na životosprávu, ale životospráva nezapomene na nás,“ dodal smířeně.

Témata: Boleslav Polívka