Bílá a Filipi na rozcestí? Nevyhnutelné se stalo skutečností!

Lucie Bílá a Radek Filipi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 11:58 | Aktualizováno: 10. listopadu 2019 22:10

Lucie Bílá a Radek Filipi se doslova ocitli na rozcestí a každý se vydal jinou cestou. Rozchod za tím ale nehledejte. Jejich cesty se rozdělily kvůli něčemu docela jinému. Svalovec totiž musí do zahraničí.

Doping je sice ve sportu přísně zakázán, ale ten v podobě partnerky Lucie Bílé by se svalovci Radkovi Filipimu na nadcházejícím mistrovství světa siláků v Brazílii náramně hodil. Musí si na něj však nechat zajít chuť, jelikož mnohonásobná Zlatá slavice kvůli pracovním povinnostem do Jižní Ameriky vyrazit nemůže.

„Už na nějakých soutěžích byl, ale tohle bude mnohem větší. Bohužel, zrovna když má soutěž, tak jsem v divadle, a rušit to nemůžu. Ale budu mu hrozně fandit,“ prozradila serveru ahaonline.cz a slíbila, že bude svému příteli držet palce alespoň na dálku.

Uškodí jejich vztahu odloučení? Sázet se na to moc nedá. Populární zpěvačka totiž nedávno řekla, že chtěla správného chlapa potkat dříve než v padesáti. Nakonec je ráda, že potkala právě Filipiho a že to nebylo později.

Přesto Bílá nasadila na svého svalnatého partnera „agenta“. Když totiž nemůže jet ona, doprovází Filipiho do Brazílie alespoň její syn Filip. Radek je tak určitě rád, že bude mít přímo na místě alespoň jeho podporu.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi