Lucie Vondráčková šokovala úžasně sexy fotkou! ... TO JE DEKOLT!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 9:23 | Aktualizováno: 9. listopadu 2019 0:04

Lucie Vondráčková už hodila všechny chmury za hlavu a je opět plná energie, kterou věnuje především dětem a práci. Absolvuje třeba nejrůznější focení, během kterých vznikají opravdu vydařené snímky.

Není to zase tak dlouho, co Lucie Vondráčková oznámila, že spory s Tomášem Plekancem se podařilo rozumně vyřešit. Dvojnásobná maminka se tak mohla po hlavě vrhnout do práce, které je evidentně spousta. V Kanadě natáčení nového filmu, doma v Česku focení.

Sympatická herečka a zpěvačka se objevila před objektivem fotoaparátu, aby nafotila snímky pro jeden tuzemský časopis. Focení probíhalo v Mánesu a Lucie nechala fanoušky už s předstihem nahlédnout do svého dekoltu prostřednictvím profilu na sociální síti. Není divu, že spoustě z nich tím vyrazila dech.

„Teď opravdu upřímně říkám, že jste nádherná. Účes, náušnice, samet, vše dokonale zkombinováno a do toho Váš nádherný úsměv. Zítra letím s fleškou na kopírku a hledám místo na zdi,“ zní jeden z komentářů pod příspěvkem na facebooku.

Ódy na její krásu pějí i další příznivci. Sluší se u toho připomenout, že Vondráčková je momentálně nezadaná. „Ahoj, Lucinko, no to je teda nádherná fotka. Moc, moc, moc sluší. I můj 27letý syn koukal s otevřenou pusou,“ vzkazuje jistá Vladimíra.

Témata: Lucie Vondráčková