Marie Doležalová je TĚHOTNÁ: Lásku našla ve StarDance!

Marie Doležalová s partnerem a dcerou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 8:22

Populární herečka Marie Doležalová potěšila fanoušky radostnou novinkou. S „láskou ze StarDance“, tanečníkem Markem Zelinkou, je opět těhotná. Doma už mají roční dceru Alfrédu.

Populární herečka a někdejší vítězka StarDance Marie Doležalová je opět těhotná. S radostnou novinkou se včera pochlubila na sociální síti. Otcem dítěte je samozřejmě opět tanečník Marek Zelinka, s nímž se dala dohromady před čtyřmi lety během 7. řady taneční soutěže, kterou spolu opanovali.

„S velikou radostí vám oznamujeme, že naši rodinu na jaře čeká velká jízda. Že jsme v naději na nový velký dobrodružství! Ale řeknu vám, že s tímhle chlapem, který vyrobil selfí tyč z našeho smetáku se rozhodně ničeho nebojím,“ napsala na sociální síti.

Skoro to vypadá, že Doležalová drží basu s hereckou kolegyní Anetou Krejčíkovou, která oznámila druhé těhotenství nedávno. Obě mají totiž doma zhruba stejně staré děti. Doležalová přivedla na svět dceru Alfrédu v srpnu 2018.

O tom, že se úspěšný „taneční“ pár snaží o druhé dítě, bylo jasno už nějaký čas. „Proč by dcera měla být jedináček? Ano, přiznávám, byla bych ráda, kdyby kromě nás dospěláků měla ještě brášku nebo sestřičku,“ nechala se Marie před časem slyšet.

Témata: Marie Doležalová Marek Zelinka