Nemocná Anna Slováčková: Ordinace nepočká! Manévry kvůli rakovině!

Anna Slováčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 12:05

Anna Slováčková minulý týden prozradila, že bojuje se zákeřnou nemocí. Přesto si řekla, že bude i nadále pracovat, nejspíš aby přišla na jiné myšlenky. Tvůrcům jednoho seriálu tak přidělala starosti.

Anička Slováčková bojuje s rakovinou prsu a v lednu jí čeká zatím nejtěžší fáze léčby. Přinejmenším do té doby se ale dcera slavných rodičů hodlá naplno věnovat svým pracovním závazkům. Jedním z nich je seriál z lékařského prostředí Ordinace v růžové zahradě.

Mladá herečka v něm hraje zdravotní sestřičku Radku a natáčení posledního cyklu bylo vyčerpávající hlavně psychicky, jelikož Anička už podstupovala chemoterapie. „Modlila jsem se každý den a prosila své vlasy, aby ještě chvíli vydržely. Dotočila jsem v pátek a v sobotu ráno jsem si prsty do nich zajela a zůstal mi v ruce chomáč vlasů,“ prozradila serveru ahaonline.cz.

Hned poté si prý nechala hlavu oholit, což teoreticky může být pro seriál problém i do budoucna. Zvlášť když má Slováčková dostat větší prostor. „Moje role dostane do budoucna mnohem větší prostor a na to se ohromně těším, pokud ale vím, tak moje postava nebude ovlivněna nijak tím, že se v reálném životě léčím s rakovinou,“ svěřila se.

V zákulisí se proto už pracuje na tom, aby nikdo nic nepoznal. Vzniká tam paruka, která má být na vlas stejná jako její původní účes. Jinde než před kamerou v ní však herečku neuvidíte. „V civilním životě chci chodit bez paruky, cítím se tak lépe,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková