Gottová v rozpacích: Nezkušená právnička jí připraví o dědictví?

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 11:20 | Aktualizováno: 9. listopadu 2019 0:04

Dominika Gottová se nevzdává naděje, že si z dědictví po zesnulém otci přece jen něco uzme. Starosti jí ovšem přidělává právnička, která jí má zastupovat. Mistrova nejstarší dcera se obává jejího nedostatku zkušeností.

Dominika Gottová údajně podepsala s tatínkem Karlem Gottem (†80) před jeho smrtí blíže nespecifikovanou dohodu týkající se dědické otázky. I kvůli tomu se předpokládá, že majetek Mistra skončí v rukou vdovy Ivany Gottové. Nejstarší dcera se ale nechce vzdát bez boje.

O dědictví se nejprve přihlásil její finský manžel Timo Tolkki, kterému přišlo vyrovnání směšné. Dominice sehnal právničku ex offo, tedy obhájkyni, která je jí přidělena. Gottovu dceru to ovšem přivedlo do rozpaků. Nevěří totiž, že taková osoba bude mít dostatek potřebných zkušeností. Je boj o dědictví předem prohraný?

„Já to samozřejmě nevzdávám předem, ale uvidíme, jak to půjde! Mám strach, zda je to dobrá volba, zda je tento postup správný,“ cituje server ahaonline.cz slova Dominiky Gottové pro Blesk.

Podle zmíněného webu bude nakonec kamenem úrazu právě zmíněná dohoda s Gottem. Dominika údajně dostala 100 tisíc euro, což dělá v přepočtu více než 2,5 milionu korun, a to před zraky notáře s tím, že se nároku na dědictví vzdává. Moc nadějně to tedy pro ní nevypadá.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott