Jitka Boho kápla božskou: ROZVOD!

Jitka Boho s manželem Lukášem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 10:01 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 10:02

Modelka Jitka Válková vyřešila před několika týdny manželskou krizi rázně. Sbalila si kufry a společně s dcerou svého muže opustila. O důvodech rozchodu sice stále mlčí, teď ale prozradila, jak hodlá celou situaci vyřešit právně.

Je to už měsíc a půl, co Jitka Boho (za svobodna Válková) překvapila oznámením, že se odstěhovala od manžela Lukáše. Do detailů moc nezacházela, a tak se objevovaly nejrůznější spekulace o důvodech rozchodu. Někteří lidé navíc tvrdili, že půjde jen o dočasnou věc a manželé se k sobě nakonec vrátí.

Pod tíhou zvídavých dotazů na sociálních sítích teď někdejší Česká Miss kápla božskou. „Rozhodla jsem se zveřejnit, jak se věci mají. Myslím, že bylo dobré rozhodnutí to oznámit dopředu,“ uvedla pro super.cz.

Konkrétní příčinu rozpadu manželství ale sympatická modelka nadále odmítá prozradit s tím, že pravý důvod si chce nechat pro sebe. Vztah ale už nic nezachrání, řeší se rozvod. „Teď se k tomu nechci vyjadřovat, ale řešit to určitě budeme,“ prozradila zmíněnému serveru Boho.

Kráska už nepočítá s tím, že by šlo zasypat příkopy a vztahy urovnat. Dcera však prý rozkolem mezi manželi netrpí. „S Lukášem se dokážeme domluvit, jsme dospělí a rozumní lidé. Rozárka je šťastné a rozumné dítě a myslím, že ji to neschází,“ dodala.

Témata: Jitka Boho