Martin Dejdar se zhroutil? NEJISTÁ BUDOUCNOST!

Martin Dejdar 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 8:52

Martin Dejdar mohl nějaký čas doufat, že se jeho děti vydají v jeho šlépějích. Hlavně syn mu však teď moc velkou radost nedělá, jelikož jeho budoucnost je poměrně nejistá. Co se děje?

Martin Dejdar má obavy o budoucnost svých dětí. Jak vás stars24.cz informoval, obě koketovaly s herectvím, jenže do cesty se postavily nečekané překážky. Dcera zjistila, že se mu věnovat nechce. Syn o tom nadále přemýšlí, protože sen o velké hokejové kariéře mu hatí zdravotní potíže.

Podle serveru ahaonline.cz se populární herec tak trochu hroutí, jelikož neví, co bude dál. Hlavně osud syna Matěje je nejistý. „On prodělal složité zranění zad a teď ho doktoři dávají dohromady. Tak teprve uvidíme, co bude dál,“ prozradil webu super.cz.

Situace druhého potomka je o poznání jasnější. „Dcera je v prvním ročníku na střední škole a tancuje v Tančírně u Petra Čadka a k tomu chodí na tenis,“ uvedl Dejdar o další člence své sportovně založené rodiny.

V jedné věci se může nadále spolehnout na obě děti. S tatínkem jsou i nadále ochotné kamkoliv vyrazit. „Naštěstí se mnou ještě pořád tráví čas. Takže jsme si vyšli na otevření saunového světa a pak jdeme ještě do kina,“ konstatoval populární herec.

Témata: Martin Dejdar