Veronika Arichteva po otázce na tělo vypěnila! JE TĚHOTNÁ?

Veronika Arichteva 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 15:40

Veronika Arichteva čelí otázkám na těhotenství často. V těchto dnech k tomu stačilo, aby si s manželem vyrazila na dovolenou do zahraničí. Po otázce na tělo oblíbená herečka vypěnila.

Pokud se Veronika Arichteva dívá na právě probíhající řadu StarDance, možná jí naskočí vzpomínky na rozhodnutí, které učinila před tou předchozí, jejímž účastníkem byla. Tehdy zvažovala, zdali se s manželem pokusí o miminko. „Volila jsem jednodušší variantu,“ řekla tehdy podle blesk.cz o své účasti v taneční soutěži.

Jenže fanoušci její myšlenku na dítě nepustili z hlavy a rádi jí to celé předhazují. Naposledy se tak stalo v těchto dnech, když na instagramu sdílela fotky z dovolené v Lisabonu, kam si s manželem Biserem vyrazila. Herečce už trochu začíná docházet trpělivost.

„Ne, nejsem těhotná,“ rázně odmítla spekulace Arichteva. „Jsem jen teď trochu nadejchaná z jídla, ale to je všechno,“ vysvětlila herečka, která je známá svou štíhlou postavou. Na dovolené si zkrátka dovolila zhřešit.

Nedávno však narovinu přiznala, že jí otázky na těhotenství dokážou slušně vytočit. „Už ani nevím, co na to odpovídat. Já si myslím, že až budu těhotná, tak se to na mně pozná a možná se tím i pochlubím, ale zatím tomu tak nějak pořád nechávám volný průběh,“ řekla super.cz.

Témata: Veronika Arichteva