Patrasová a Slováček našli společnou řeč? Nové senzační informace!

Dagmar Patrasová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 15:01

Informace o vážné nemoci dcery mohla Dádu Patrasovou a Felixe Slováčka znovu sblížit. Chvíli to dokonce vypadalo, že k usmíření opravdu došlo. Teď se ale objevily nové informace, které naznačují něco docela jiného.

Je složité se vyznat v tom, jaké vztahy panují v rodině poté, co Anička Slováčková oznámila, že trpí vážnou nemocí. Ona sama tvrdí, že její otec Felix Slováček a máma Dáda Patrasová kvůli tomu dobře vycházejí a hezky spolu komunikují. Jenže od jiných zdrojů se ozývá něco jiného.

Podle serveru extra.cz řekla Patrasová jednomu ze svých známých následující věc: „Proč si myslíš, že to (nemoc – pozn.red.) má? Z neustálých nervů s tátou. Když se veřejně tahá s nějakou, která je stejně stará jako její bratr… Obě děti jsou od začátku za mnou a snažily se tátovi domluvit, ale marně.“

Je dobře známo, že manželé Slováček a Patrasová spolu už delší dobu nežijí. Saxofonista si našel výrazně mladší výtvarnici Lucii Gelemovou, která je jeho ženě celkem logicky trnem v oku.

Patrasová je navíc přesvědčena, že právě manžel vynesl informaci o dceřině nemoci. „Samozřejmě že novinářům to o Aničce prozradil. O tom jsem přesvědčená. My to všichni úzkostlivě tajili, ale on to prostě řekl. Chudinka pak musela s pravdou ven,“ cituje ji extra.cz.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček