Anička Slováčková a TĚŽKÝ BOJ s rakovinou: Dlouho do noci nespala!

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 12:10

Anička Slováčková začala náročnou léčbu zákeřné rakoviny, kterou jí lékaři diagnostikovali před několika týdny. Dcera slavných rodičů si přesto zatím na nic nestěžuje. Ani na nedostatek spánku.

Minulý týden všechny zaskočila informace, že Anička Slováčková bojuje s rakovinou prsu. Už poněkolikáté si v něm nahmatala bulku, tentokrát se ovšem ukázalo, že jde o zhoubný nádor. Dcera slavných rodičů ihned nastoupila léčbu, jejíž nejtěžší fáze přijde v lednu. Do té doby se snaží s nemocí bojovat i prací.

Čtyřiadvacetiletá herečka a zpěvačka přiznala, že dlouho do noci nespala. „Včera jsme ještě dlouho do noci seděly nad vokály a playlistem… A myslím, že to bude pecka,“ prozradila na sociální síti s tím, že v těchto dnech se účastní zkoušek na vánoční koncert divadla Semafor.

Na svém instagramovém profilu vše dokumentovala fotografií ze zákulisí, na které se ukázala bez vlasů. Už dříve se nechala slyšet, že paruku bude nosit jen v nejnutnějších případech, protože si podle svých slov koupila jen takovou „vtipnou“ paruku. Z pravých vlasů by totiž vyšla hodně draho.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova), Lis 5, 2019 v 12:32 PST

Radost dělá Slováčkové alespoň fakt, že její rozhádaní rodiče Felix Slováček a Dáda Patrasová našli konečně společnou řeč. Prý spolu opět dobře vycházejí a hezky komunikují.

Témata: Anna Slováčková