Ivana Gottová dostala ZÁKAZ: Pes Gottových marně čekal na...

Gottová, Ivana 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 11:33 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 13:11

Když ji rodina Gottových předala do péče jiné osoby, fenka Stella vycítila, že s nemocným páníčkem je zle. Teď už má ale zase jiné starosti. Vdova Ivana Gottová s dcerami ale jejímu excelentnímu výkonu přihlížet nesměly.

Po smrti Karla Gotta (†80) dostala psa zpěvákovy rodiny na starosti cvičitelka Zuzana Daušová. Fenka Stella byla hlavní hrdinkou jednoho z nejzajímavějších příběhů týkajících se Mistrova odchodu. I jeho čtyřnohá kamarádka totiž vycítila, že s páníčkem je to velice špatné.

Stella zůstává nadále pod dohledem cvičitelky, která jí vzala pod svá křídla. Ivana s dcerami Charlotte a Nelly tak prošvihly velký úspěch svého mazlíčka. Na zkoušky z poslušnosti, které se mimořádně vydařily, totiž měly přísný zákaz vstupu.

„Psi by neměli být při zkouškách rozptylováni, takže obecenstvo ke zkouškám nesmí,“ vysvětlila Daušová pro server blesk.cz. Pes rodiny Gottových se ve zkouškách tzv. obedience umístil na krásném druhém místě. Bez jedné chyby to mohlo být ještě lepší.

„Stella byla výborná. První místo nám uteklo jen o kousíček. Trošku jsme nezvládli kolečko kolem kužele. Ona byla zvyklá, že když kolečko udělá, hodím jí míček a až potom se ke mně vrátí jako k psovodovi. Tady se ale míček ale házet nesměl a ona na něho chudák pořád čekala, takže se ke mne nevracela,“ dodala.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott