Karel Gott (†80): Nejsmutnější svátek? Kolegyně zpěváka pláčou!

Karel Gott a Jitka Zelenková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. listopadu 2019 9:59

Karel Gott by spolu s dalšími Karly a Karlami oslavil 4. listopadu svátek. A i když už populární zpěvák není mezi námi, jeho kolegové na něj nezapomněli!

Karel Gott zemřel ve věku 80 let před půlnocí 1. října 2019 doma na Bertramce v rodinném kruhu. Média úmrtí oznámila následujícího dne dopoledne. Ani po měsíci od smutné události na Gotta někteří jeho přátelé nezapomínají!

„Tak jsem vzala do ruky telefon a začala psát sms gratulace kamarádům Kájům... a při Kájovi Štědrém a Kájovi Gottovi mi zatrnulo,“ smutní nad ztrátou dvou přátel zpěvačka Monika Absolonová. „Tak vše nej Vám oběma do nebe pánové a doufám, že se dobře bavíte, jako vždycky,“ dodala.

Na Gotta a další Karly zavzpomínala i zpěvačka Jitka Zelenková. „Dneska vzpomínám na všechny "své" Karly. Je to zvláštní, ale právě tohle jméno mě provází vlastně od začátků mého zpívání. Samozřejmě Karel Gott, na ty roky s ním nejde zapomenout..¨“ smutní Zelenková.

Gott ale není jediný Karel, který jí chybí. „Pak je tu Karel Vlach, s jehož orchestrem jsem procestovala kus republiky. A báječní kolegové a kamarádi Karel Zich, Karel Černoch, Karel Hála a Karel Svoboda. Se všemi jsem se setkávala moc ráda a zůstaly mi tu po nich nejen vzpomínky, ale i krásné společné písničky...“ dodala zpěvačka.

Témata: Karel Gott Karel Štědrý Monika Absolonová Jitka Zelenková Karel Černoch Karel Zich