Karel Gott (†80): Tohle byl jeho DEN PŘED SMRTÍ!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 8:24 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 13:11

Ozval se člověk, který s Karlem Gottem mluvil jako jeden z posledních. Německý moderátor Florian Silbereisen prozradil, jak se odcházející Mistr cítil jen chvíli předtím, než naposledy vydechl.

O posledních dnech a hodinách života Karla Gotta (†80), který zemřel po těžké nemoci 1. října, ani po měsíci nevíme vše. Nejnovější indicie ukazují, že Mistr opravdu do poslední chvíle bojoval, aby tu s námi mohl být co nejdéle.

V televizním pořadu to prohlásil jeho velký německý přítel, moderátor Florian Silbereisen. „Ještě den před tím, než odešel, jsem s ním mluvil,“ tvrdí podle serveru ahaonline.cz. O čem si oba pánové povídali?

„Snažil jsem se ho v boji s nemocí podpořit. A Karel mi řekl: Víš co, slibuji, že když se mi jen trochu uleví, vystoupím v lednu na akci Schlagerchampions v Berlíně. Beru teď nové léky a bude to určitě lepší. Byl optimistický a těšil se na novou výzvu,“ prozradil Silbereisen.

Německý moderátor tak potvrdil slova Gottova někdejšího tajemníka Jana Adama, který se chtěl se svým bývalým šéfem na poslední chvíli osobně setkat. Jejich setkání ale zmařil fakt, že Gott dostal nová antibiotika.

Témata: Karel Gott