Anna Slováčková šokuje: TO NEJHORŠÍ přijde v lednu!

Anna Slováčková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. listopadu 2019 21:29 | Aktualizováno: 5. listopadu 2019 10:54

Anna Slováčková si od lékařů vyslechla zdrcující zprávu. Trpí rakovinou v oblasti prsou. Má za sebou první chemoterapii, to nejhorší ji ale prý teprve čeká!

Slováčková je neuvěřitelně statečná. Ani zpráva o rakovině jí totiž nezastavila. "Neberu to tak, že by se něco změnilo. Vlak nevykolejil. A do druhé fáze léčby, která bude v lednu a budu mít více chemoterapií, těžko cokoliv o nějakých změnách říct," řekla serveru Extra.

Má za sebou první chemoterapii a ve čtvrtek ji čeká druhá. "Zatím to neumím vyhodnotit. Co ale vím, že ta chemoterapie nějak ničí krvinky a oslabuje se imunita, a jak je oslabena, tak tělo hůře regeneruje. Nedokáži vyhodnotit, jak na mě bude působit druhá a pak další," dodala.

Podle svých slov se dočkala obrovské podpory a lidé kolem ní to vzali dobře, a to i přesto, že přišla o všechny vlasy.

"A přišla jsem o víkendu o část vlasů. V pondělí jsem to tedy oholila kompletně, když za mnou přišli moji nejbližší a oholili mi to… Bylo to na mou psychiku hodně drsné…" přiznala už dříve.

Paruku ale zatím nasadit neplánuje. "Nebojím se přiznat, že se peru se zákeřnou diagnózou. Paruku budu nosit jen do divadla a když bude potřeba. Koupila jsem si takovou „vtipnou“ paruku, z pravých vlasů by vyšla hodně draze," řekla Extra.

Témata: Anna Slováčková