Ivana Gottová a Bertramka vzhůru nohama: VELKÉ MANÉVRY!

Gottová, Ivana 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 14:31 | Aktualizováno: 8. listopadu 2019 10:05

Ivana Gottová už jasně deklarovala, že vilu na Bertramce prodávat rozhodně nehodlá, ačkoliv se o tom po smrti manžela spekulovalo. Proč by to také dělalo, když si dům upravuje k obrazu svému.

Po smrti Karla Gotta (†80) je téměř všem, včetně např. Dominiky Gottové, jasné, že legendární vila na Bertramce připadne zdrcené vdově. Ivana Gottová se však dle zjištění serveru ahaonline.cz začala jako paní domu chovat již v době, kdy byl její manžel ještě naživu. Mistr ale musel všechna rozhodnutí posvětit.

Zpěvák neměl změny nikdy rád, manželce ale nechal volnou ruku. Z domu tak dokonce zmizela i legendami opředená kožená sedačka. „Ivana měla pravdu, chtělo to oživit, odlehčit, provzdušnit,“ cituje zmíněný web Gottovo hodnocení renovace.

K té se svého času vyjádřila i Ivana, když komentovala zachování starých parket. „Chtěli jsme je zachovat, tak jsme jim nechali dát nový podklad, zbrousili je a nalakovali,“ nechala se prý před lety slyšet.

Rekonstrukce trvala sedm měsíců, podle informací serveru došlo na opravu střechy, výměnu střešních oken nebo vznik dvojice pokojíčků pro dcery. Úpravy se vyhnuly jen kuchyni, kam měla Ivana jen pořídit nový nábytek.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott